fredag 21. juli 2017

Bø Sommarland

Da vi dro hjemmefra var ikke været helt på vår side - det regnte og var kaldt. Etter halvannentimes kjøring skjedde det heldigvis et væromslag og sola skinte da vi gikk inn i parken.

Vi har vært i denne parken mange ganger tidligere når ungene var små, så vi er godt kjent her. Vi har også bodd i nabolaget et par år i forbindelse med studier. 8 år har gått siden sist vi var her, og vi var spente på hvordan det kom til å være denne gangen, når ungene var blitt så store; Anders 16 og Mona 20.


Mona møtte raskt noen venner hjemmefra og de forsvant i boblebadet og deretter rundt i parken. Siden været hadde vært litt usikkert og vi var forholdsvis tidlig ute, kunne vi velge og vrake i plasser. Vi valgte å slå oss ned på området langs Sommerlandselva.

Jeg hadde på forhånd vært i tvil om jeg i det hele tatt skulle bade, men sola varmet bra og det var deilig å flyte noen runder i strømmen. Elva er ikke så dyp, men strømmen er sterk, og du kan fort bli sliten i armene. Vi kjøpte derfor baderinger. Det gjorde at det ble enda mer moro å flyte rundt der.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Besøk www.hverdagsnett.no

Bloggen blir for tiden ikke oppdatert - gå isteden direkte til: www.hverdagsnett.no